jueves, 29 de septiembre de 2016

XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya


 La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya facilita la cerca de

- Recursos
- Centres
- Currículum i orientació
- Comunitat
- Formació
- Projectes
- Innovació
- Serveis educatius
- Atenció a l'usuari
- La meva XTEC 
  
 A l'Xtec podem trobar diversos portals on ens porten a diferents pàgines web bastant interessants i on podem cercar informació essencial per a tots nosaltres, a més, és una bona eina que ens pot ajudar en els diferents àmbits de l'educació.


Com són:

Pel que fa l'Edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dirigit als alumnes d'escoles, d'instituts i de cicles formatius del país i les seves famílies, encara que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi ha. 
Dintre de l'Edu365, podem observar  activitats didàctiques, recursos i aplicacions per a gairebé totes les àrees curriculars. També trobem activitats fetes amb aplicacions com el JClic i, recursos i enllaços externs amb qualitat. 




Realment penso que aquesta pàgina web pot ajudar als educadors i educadores a fer l'aprenentatge dels infants més completa, original i diferent. I com ja sabem, si fem que els coneixements siguin singulars i divertits, s'aprèn més fàcilment i la retenció d'informació és més àmplia.



Els portals del Departament d'Ensenyament, del Consell Escolar, del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu i de Família i Escola, ens seran molt últils i ens aportarà información que cal saber.

jueves, 22 de septiembre de 2016

Bona tarda!



Hola em dic Gabriela Martínez Revelo, és el meu segon dia al CTE!!!


Campus Terres de l'Ebre - URV