jueves, 29 de septiembre de 2016

XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya


 La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya facilita la cerca de

- Recursos
- Centres
- Currículum i orientació
- Comunitat
- Formació
- Projectes
- Innovació
- Serveis educatius
- Atenció a l'usuari
- La meva XTEC 
  
 A l'Xtec podem trobar diversos portals on ens porten a diferents pàgines web bastant interessants i on podem cercar informació essencial per a tots nosaltres, a més, és una bona eina que ens pot ajudar en els diferents àmbits de l'educació.


Com són:

Pel que fa l'Edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya dirigit als alumnes d'escoles, d'instituts i de cicles formatius del país i les seves famílies, encara que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi ha. 
Dintre de l'Edu365, podem observar  activitats didàctiques, recursos i aplicacions per a gairebé totes les àrees curriculars. També trobem activitats fetes amb aplicacions com el JClic i, recursos i enllaços externs amb qualitat. 




Realment penso que aquesta pàgina web pot ajudar als educadors i educadores a fer l'aprenentatge dels infants més completa, original i diferent. I com ja sabem, si fem que els coneixements siguin singulars i divertits, s'aprèn més fàcilment i la retenció d'informació és més àmplia.



Els portals del Departament d'Ensenyament, del Consell Escolar, del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu i de Família i Escola, ens seran molt últils i ens aportarà información que cal saber.

No hay comentarios:

Publicar un comentario