miércoles, 12 de octubre de 2016

Google Drive

Bona tarda!

Avui us explicaré les diverses utilitats didàctiques que té el Google Drive, començaré dient que per mi, és una gran aplicació per treballs que podem impartir a diferents àmbits.
Per disposar del Google Drive només hem d'accedir al compte de correu electrònic de Google. Haig de dir que aquest servei és totalment gratuït i que cada usuari disposa de 5 gigabytes d'emmagatzematge gratuït per a guardar tota la informació. 


Es pot utilitzar al PC, portàtil, tablet o smartphone. El Drive és compatible amb tots els sistemes operatius i navegadors i permet compartir un document, editar-entre diverses persones i especialment comentar els documents compartits.

Amb el Google Drive podem crear carpetes, documents, presentacions, fulls de càlcul, formularis i dibuixos.




Quins beneficis penseu que ens proporcionaria a una aula?

Els beneficis serien els següents:

El treball cooperatiu, l'autoavaluació, les plantilles, els comentaris que es poden fer als documents, l'accés al diccionari, l'accés al corrector, les múltiples revisions d'un mateix document, l'estalvi de paper, l'ús compartit amb les famílies, l'elaboració de documents en temps real, el xat, l'arxiu automàtic de qualsevol document i la substitució de l'USB pel núvol.


Per concluir, El Drive és una eina de treball útil en tots els aspectes, hi podem trobar diferents usos i per a totes les edats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario