jueves, 3 de noviembre de 2016

ET LAB (Laboratori d'Educació i Tecnologia)

L'ET LAB (Laboratori d'Educació i Tecnologia) és un espai on professorat, alumnat i exalumnat dels dos graus d’Educació i professorat en actiu dels centres educatius de la demarcació, dissenyen projectes d’innovació pedagògica amb diferents eines informàtiques, audiovisuals i dispositius mòbils, per conèixer el seu funcionament i la seva utilitat didàctica i metodològica.



L’objectiu final és aplicar aquests nous recursos a les aules dels centres educatius on treballen els professors i alumnes implicats. Actualment l’ETLAB treballa, entre altres projectes, en la interacció amb Pissarres Digitals Interactives, per facilitar l’organització del professorat.
Segons el responsable de l’ensenyament de Mestres del Campus Terres de l’Ebre, Josep Holgado, “les eines amb què es treballa en aquest laboratori són fàcils d’utilitzar, adaptables a diferents entorns formatius, facilitadores del treball cooperatiu i de l’autonomia en l’aprenentatge amb el suport de les tecnologies”.





Podem dir que l’ús de les tecnologies contribueix a la socialització i a la comunicació en entorns formatius i laborals. De fet, des de l’ETLAB, es proposa un canvi de model educatiu, de percepció de com coneixem i de les maneres de conèixer, de les habilitats que s’han de dominar i de l’ús de la tecnologia en benefici de l’educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario